توسعه پایدارمحیط زیست

توسعه پایدار این است که برای نسل آینده تهدید نباشیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: توسعه پایدار به این معنی است که برای نسل‌های آینده تهدید نباشیم؛ امروز منابع، امانتی در اختیار ما هستند و علاوه بر اینکه باید خود ما زندگی بسیار خوبی داشته باشیم، این منابع برای آیندگان نیز به امانت گذاشته شود.

آقارضا فتوحی در همایش تقدیر از واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز که ۱۵ اسفندماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: همه ما باید تلاش کنیم که اثرگذاری بیشتری نسبت به گذشته داشته باشیم. وقت بسیار محدود است اما کاش سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان جنگل‌ها، جلسه مشترکی در این خصوص می‌گرفتند زیرا باید هم‌افزایی داشته باشیم تا اثرگذاری بیشتری داشته باشیم. می‌توانیم کارهای مناسبی انجام دهیم و در استانی با این پتانسیل عظیم، باید پتانسیل‌ها را شکوفا کنیم.

وی افزود: سازمان حفاظت محط زیست باید آنچنان روی اشاعه بحث‌های محیط زیستی کار کند و فرهنگ‌سازی کند که هیچ‌کس به خود اجازه ندهد برای تخریب محیط زیست اقدام کند. فرهنگ عمومی محیط زیست که در بخشی از کشورهای اروپایی و شرق آسیا وجود دارد، در تمدن ایران نیز بوده است و سابقه دیرینه دارد و باید این فرهنگ محیط زیستی را ترویج کنیم. در برخی از کشورها به عنوان مثال در سوئیس واقعا در هر نقطه از این کشور، لذت می‌بریم. در ایران نیز پتانسل‌های خاصی وجود دارد و ما نیز می‌توانیم به شرطی که تلاش کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: اداره‌کل حفاظت محیط زیست و شهرک‌های صنعتی استان خوزستان، باید منابع و اعتبارات را با فکر به سمتی که اثرگذار است، سامان دهند. توسعه پایدار به این معنی است که برای نسل‌های آینده تهدید نباشیم؛ امروز منابع، امانتی در اختیار ما هستند و علاوه بر اینکه باید خود ما زندگی بسیار خوبی داشته باشیم، این منابع برای آیندگان نیز به امانت گذاشته شود.

وی بیان کرد: چه اشکالی دارد که محیط زیست با راهداری جلساتی برگزار کند و در کنار جاده‌هایی که ساخته می‌شود، درختکاری شود؛ این امر منابع هنگفتی نیز نیاز ندارد. نخل‌هایی که کاشته شده‌اند توسط گذشتگان کاشته شده‌اند بدون اینکه منابع دولتی داشته باشند. باید مشارکت مردم را در این خصوص داشته باشیم؛ مدیر آن است که از همه ظرفیت‌ها استفاده کند.

فتوحی با بیان اینکه از مجموعه عوامل محیط زیست توقع داریم که فنی فکر کنند و به پایداری عواملی که در تداوم زندگی انسان نقش اساسی دارند، فکر کنند، افزود: مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان و معاونان و مجموعه آن‌ها چند اولویت را در نظر بگیرند. هنر این است که چگونه همه موارد را با هم تلفیق کنیم؛ یعنی فضای سبز را با شهرک‌های صنعتی، منابع آب را با مابع نفت و گاز و… تلفیق کنیم. خوزستان غنی است و باید سطح زندگی مردم نیز ارتقا پیدا کند./ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا