محیط زیست

جنگلهای کوچک برای کمک به بحران آب و هوا در اروپا بوجود می آیند

با هدف احیای تنوع زیستی و مبارزه با بحران آب و هوا، جنگل های کوچک و متراکم در سراسر اروپا به وجود می آیند.

این جنگل ها که اغلب در حیاط مدرسه یا کنار جاده ها قرار می گیرند، می توانند به اندازه زمین تنیس کوچک باشند.

آن ها بر پایه کار گیاه شناس ژاپنی، آکیرا میاواکی هستند که بیش از ۱۰۰۰ جنگل از این نوع را در ژاپن، مالزی و مکان های دیگر کاشته است.

طرفداران این روش می گویند جنگلهای کوچک ۱۰ برابر سریعتر رشد می کنند و ۳۰ برابر متراکم تر خواهند بود و ۱۰۰ برابر تنوع زیستی بیشتر نسبت به روش های معمولی خواهند داشت.

این طرح با کاشت نهال های نزدیک به هم، سه عدد در متر مربع، با استفاده از گونه های بومی سازگار با شرایط محلی اجرا می شود. گونه های متنوعی (۳۰ یا بیشتر) برای بازآفرینی لایه های یک جنگل طبیعی کاشته می شوند.

دانشمندان می گویند چنین اکوسیستم هایی برای دستیابی به اهداف آب و هوایی مهم هستند. آن ها تخمین می زنند که این نوع جنگل های طبیعی می توانند ۴۰ برابر کربن بیشتر از کاشت پراکنده و انفرادی درختان جذب کنند.

جنگل های میاواکی به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند زمین را در زمان بسیار کمتری احیا کنند. این جنگل های کوچک می توانند پرندگان مهاجر را به خود جلب کنند.

در هلند، یک گروه زیست محیطی، از سال ۲۰۱۵ به شهرها و خانوارها کمک کرده است تا ۱۰۰ جنگل به سبک میاواکی بکارند. طبق برنامه ریزی ها، این تعداد تا سال ۲۰۲۲ به دوبرابر افزایش پیدا خواهد کرد./زیست انلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا